Πέμπτη 19 Μαΐου 2011

Πολιτικά κόμματα, οι ηθικοί αυτουργοί του ποδοσφαιρκού εγκλήματος


Εδώ και δεκαετίες χρησιμοποιούν και ενίοτε ασελγούν πάνω στο ποδόσφαιρο με μοναδικό σκοπό να κρατούν τα ποσοστά των κομμάτων τους.

Εδώ και χρόνια μας δουλεύουν ψιλό γαζί, πως τάχα νοιάζονται για το καλό του αθλήματος και ότι "θέλουν" να σταματήσει η βία και η πλήρης, αχαλίνωτη και σχιζοφρενική κομματικοποίηση του ποδοσφαίρου.


Μια ζωή τώρα βλέπουν τα "λάθη" της απέναντι κερκίδας, προσπαθώντας με χίλες δυο μαλαγανιές και βλακώδης δικαιολογίες και μισόλογα να κατηγορήσουν τους "αντίπαλους" και να υπερσπιστούν τους "δικούς" τους.


Κάθε φορά που τα άβουλα και άνοα οπαδάκια τα σπάσουν, τα κάψουν και τα κάνουν γυαλιά καρφιά, βλέπουν την μεγάλη ευκαιρία να προωθήσουν τα κόμματα τους και να μειώσουν τα αντίπαλα.


Όλοι εσείς που βγήκατε σήμερα, την περασμένη βδομάδα, πέρσυ, πρόπερσυ ή πριν 5, 10 και 20 χρόνια να "κακίσετε" τάχα τα έκτροπα εντός και εκτός γηπέδων, ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ αυτών των κακών. Είστε εσείς που εκμαιεύεται κάθε βρισιά, κάθε καυγά, κάθε κάψιμο και κάθε σπάσιμο από τους οπαδάκους των ομάδων.


Όλοι εσείς που σήμερα και πέρσυ και πριν 5, 10 χρόνια, βρήκατε την ευκαιρία να "κτυπήσετε" την (όποια) κυβέρνηση, θα επρεπε να μπείτε στο σπίτι σας να κρυφτείτε। Για για όλα, ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, απόλυτη, μοναδική και εγκληματική ευθύνη για την κατάντια, την παρακμή και την πρωτόγονη συμπεριφορά νέων ανθρώπων, σε μια υποτιθέμενη ευρωπαϊκή χώρα, τον 21ο αιώνα, έχετε ΜΟΝΟ εσείς!


Για την ντροπή και τον εξευτελισμό της όποιας ανθρώπινης αξιοπρέπειας που συνεχίζει ακάθεκτη εδώ και δεκαετίες να καταστρέφει κάθε έννοια αθλητισμού και πολιτισμού, οι μόνοι που πρέπει να ζητήσουν ΣΥΓΝΩΜΗ είστε εσείς, πολιτικοί και πολιτικάντηδες, παραστεκάμενοι και φερέφωνα της όποιας κομματικής σκοπιμότητας...


Αν είχατε έστω και ένα δράμι ευθειξίας, αντί να βγαίνατε σήμερα να κάμετε μαθήματα λογικής και σωστής συμπεριφοράς, θα έπρεπε απλά να παραιτηθείτε από υποψήφιοι και να φεύγατε μια για πάντα από το προσκήνιο. Αν είχατε...

Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

Μην με ψηφισετε... Δεν θα είμαι υποψήφιος!!!

Χωρίς πολλά πολλά λόγια....

- Επειδή δεν μπορώ να σας λύσω το Κυπριακό...
- Επειδή δεν είμαι ειδήμωνας οικονομολόγος, διεθνολόγος, μετερεολόγος, κοινωνιολόγος, ούτε καν ηλεκτρολόγος
- Επειδή δεν κατάφερα να κρύφω τα συναισθήματα μου
- Επειδή δεν μου περνούν οι μυστικές συμφωνίες
- Επειδή έχω ήδη αφορολόγητο αυτοκίνητο!!!!!!!!
- Επειδή δεν θα εκλεγόμουν, anyway!!!
- Επειδή τα €500 για το παράβολο, εν πολλά για μένα...

Έτσι, βολευτείτε με όλους τους υπόλοιπους. Υπάρχουν άλλωστε τόοοοοοοοοοοοσοι πολλοί και ειδικοί, που σας αγαπούν, σας σέβονται και θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους!!!