Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Εμείς, οι "φίλοι" του Περδίκη

"Απ' ον αντρέπεται, ο κόσμος εν δικός του..."

Μετά τις επιστολές που προειδοποιούσε όλα τα μέλη και φίλους του Κινήματος του, για το γεγονός ότι "ο Άθως Αγαπητός προχωρεί στην ίδρυση κινήματος που σκοπό έχει να προκαλέσει ζημιά στο Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών" και μετά τις απαράδεκτες επιστολές σε μέλη της Γενικής Γραμματείας του Κινήματος Κοινωνικής Οικολογίας να "ξεκαθαρίσουν τη θέση τους ως "ΦΙΛΟΙ" του Κινήματος του, αφού έχουν σχέση... μαζί μου", ο "βολευτής" (ή βολέμένος;) του Κινήματος Οικολόγων Περιβαλλοντιστών, συνέχισε παραμονές Χριστουγέννων την ανάλογη δράση του...


Μάζεψε κάποιες ηλεκτρονικές διευθύνσεις, τις έσμιξε με αυτές των μελών της Επαρχιακής μας Επιτροπής Λευκωσίας, μαζί και τη δική μου και μας έστειλε το ακόλουθο βαρυσήμαντο μήνυμα:

From: Cyprus Green Party [mailto:greenparty@cytanet.com.cy]
Sent: Thursday, December 23, 2010 10:46 AM
To: 'Stella Petridou'; 'Costas Pittalis'; Μarina Ρurita ;'Athos Agapitos';
(Άφησα μόνο τα ονόματα των μελών μας)
Subject: please answer

Αγαπητοί φίλοι φιλόζωοι,
Έχουμε έναν κατάλογο από ηλεκτρονικές διευθύνσεις φιλόζωων τους οποίους ενημερώνουμε για διάφορα φιλοζωικά θέματα, πληροφόρηση από τις εργασίες της Βουλής των Αντιπροσώπων που αφορά τα δικαιώματα των ζώων, έγγραφα που έρχονται στα χέρια μας και διάφορα άλλα θέματα για τα ζώα.
Θέλετε να σας έχουμε υπόψη μας και να σας ενημερώνουμε;
Εάν όχι απλά απαντήστε μας με ένα ΟΧΙ.
Με πολύ φιλοζωική αγάπη,
Γιώργος Περδίκης
Βουλευτής"

Ανακάλυψε ξαφνικά ο κ. Περδίκης ότι είμαστε φιλόζωοι και θέλησε να μας βοηθήσει. Αυτός που ξέρει, αυτός που μπορεί, αυτός ο μόνος που νοιάζεται, αυτός, αυτός, αυτός... Εμείς ούτε ξέρουμε, ούτε νοιαζόμαστε, ούτε μπορούμε...

Και μας "αγαπά" λέει, "με πολλή φιλοζωϊκή αγάπη". Και όσο πλησιάζουν οι εκλογές, θα βρει εκατοντάδες άλλα τέτοια "αγαπησιάρικα" θέματα να μας στείλει. Για να μας βοηθήσει στο έργο μας, ασφαλώς!!!!


Δεν ξέρω αν πράγματι μας αγαπά τόοοοοσο πολύ, θα ήθελα πάντως να ήξερα αν θα συνεχίσει να μας αγαπά τόσο και μετά τις βουλευτικές εκλογές. Και ο νοών, νοείτο...

4 σχόλια:

  1. Φάουσαν σιερρεθκιόν τούτος ο άνθρωπος. Άκου "φιλόζωην" αγάπην. Δηλαδή είσαστιν χτηνα; Τζιαι καλοπροαίρετα να ήταν, δείχνει το υποχθόνιον της καλής προαίρεσης. Οι φροϋδικοί λαλούν ότι δεν έχει ούτε αστείον ούτε πείραγμαν, αδεξειότηταν ή lapsus που εν "αθώα".

    Καλά τζιαι αντέξατε τόσον τζιαιρόν. Που την εμπάθειαν με την οποίαν συμπεριφέρεται στους αντιπάλους του, φαντάζουμαι πως θα εσυμπεριφέρετουν στους φίλους του. Πάντως καλλύττερα αντίπαλος παρά φίλος με έτσι χαραχτήρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάνα μου ρε τον καημένο...

    Χμμμ... όχι, άλαξα γνώμη... δεν τον λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σας συστηθώ. Ονομάζομαι Μαρία Παναγή. Εργάζομαι ως γραμματέας στο Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών. Γνωρίζω τον κ. Άθω Αγαπητό από τον καιρό που εργαζόταν ως έμμισθος του Κινήματος (και λίγο πιο πριν). Δεν είχα ποτέ τίποτα προσωπικό εναντίον του ασχέτως με τις διαφορές που υπήρξαν με αυτόν και το Κίνημα για τις οποίες προχώρησε και σε παραίτηση. Ο καθένας έχει την άποψη του και είναι σεβαστή. Γι’ αυτό λυπήθηκα πάρα πολύ που αξιοποίησε την προσπάθεια μας να ενημερώνουμε όσους ενδιαφέρονται για θέματα ευημερίας των ζώων (και όχι μόνο) για να πλήξει το Κίνημα Οικολόγων Περιβαλλοντιστών και τον κ. Περδίκη προσωπικά. Εγώ είχα στείλει αυτό το email για το οποίο αναφέρεται τόσο ειρωνικά ο κ. Αγαπητός σε μια ομάδα ατόμων (που ήρθε στην προσοχή μας από άλλο άτομο). Μάλιστα χαίρομαι που το έκανα επειδή όλοι (εκτός από τον κ. Αγαπητό) αντέδρασαν θετικά. Άλλωστε όλοι ξέρουν ότι οι Οικολόγοι είναι το πολιτικό κόμμα που στηρίζει σταθερά τη δράση των φιλοζωικών οργανώσεων και την υπόθεση της ευημερίας των ζώων. Νομίζω ότι δεν μας φταίνε τα ζώα για να τα χρησιμοποιούμε στις προσωπικές αντιζηλίες και τις διαφορές μας. Αυτήν την ενέργεια και τον χρόνο μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε και να τα αξιοποιούμε σε κάτι που θα είναι υπέρ μας και όχι εναντίον άλλων. Σκέφτηκα πολύ εάν θα προβώ σε αυτό το σχόλιο (ξέροντας ότι μπορεί και να διαγραφεί αμέσως από τον χρήστη του blog) αλλά τόσα χρόνια που είμαι δίπλα στο Κίνημα δεν μπορώ να βλέπω και να ακούω τέτοιου είδους αδικίες. Γνωρίζω το Κίνημα και τον κ. Περδίκη και μακάρι να ήτανε όλα τα κόμματα και οι βουλευτές τους έτσι. Και μια φιλική συμβουλή: Κάτι που νομίζουμε πως βλάπτει άλλους καταλήγει να βλάπτει εμάς τους ίδιους. Μ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άφησα επίτηδες να περάσουν 5 μήνες για να αποδείξω ότι ο "χρήστης του μπλοκ" όχι μόνο δε σβήνει σχόλια κανενός, αλλά και τα αφήνει να τα διαβάζει ο κόσμος...
    Δεν θα απαντήσω στην αγαπητή μου Μαρία σε πολιτικό επίπεδο, γιατί ξέρω ΣΙΓΟΥΡΑ πως ούτε το ύφος ούτε και το περιεχόμενο του σχολίου δεν είναι δικό της.
    Αν θέλει ο κ. Περδίκης να σχολιάσει κάτι, ας έχει τουλάχιστον το θάρρος να το υπογράφει κιόλας κι όχι να φορτώνει στους εργαζόμενους του κινήματος του το βάρος της αντιμετώπισης. Άλλωστε αυτός ήταν που υπόγραφε το εν λόγω μήνυμα. Και ο Περδίκης δεν θα επέτρπε ποτέ σε κάποιον να χρησιμοποιήσει το όνομα του σε σχόλια ή μήνυμα που δεν ήταν σε γνώση του.
    Καλή η προσπάθεια δικαιολόγησης της γκάφας σας, αλλά ξεχνάτε πως σας ξέρω όλους καλά, και πως γράφετε και πως εκφράζεστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή