Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Hasta και Βράστα... H Επανάσταση των φαφλατάδων


Όταν είσαι σε πλήρη ταύτιση με τον Καρατζαφέρη και την ίδια περίοδο επικαλείσαι το "Hasta la Victoria siempre" για να καλέσεις σε λαϊκή (;) επανάσταση, έχεις σοβαρότατο πρόβλημα.

Υπάρχουν πολυπολιτισμικές κοινωνίες, πολυσυλλεκτικά κόμματα, αλλά για πολύ-ιδεολόγους πολιτικούς, δεν ακούσαμε ποτέ. Μια νέα ιδεολογική προσέγγιση. Αφού όλα τα υπόλοιπα δεν έπιασαν τόπο, εφευρέθηκε μια νέα ιδεολογία. Hasta και Βράστα!

Με τον Καρατζαφέρη, με το ΕΛΑΜ, με τον Τσε, με το ΠΑΚΟΠ, με τον Παπαδόπουλο, με τον Χριστόφια, με τον Λυσσαρίδη, με το ΕΥΡΩΚΟ, με το ΔΗΚΟ, με τους επιχειρηματίες γης, υπερ των φωτοβολταϊκών, εναντίων των αιολικών, με τα ΜΜΕ, με τον λαό, κάποτε μαζί τους, κάποτε εναντίων τους… Με ότι "γιουτίσει"... Ε, ρε γλέντια!

«Καλώ τους γιατρούς», λέει «να αντιδράσουν στην εφαρμογή της οδηγίας για το ΦΠΑ που προνοεί επιβολή 5% ΦΠΑ σε φάρμακα». Χαχαχαχα!!!! Μα οι γιατροί ήδη αντιδρούν στο ΦΠΑ που θα έρθει. Γιατί, για να πληρώσει κάποιος ΦΠΑ πρέπει να δηλώνει τα εισοδήματα του. Κι αν δηλώσει τα εισοδήματα θα πρέπει να πληρώσει και στο Φόρο Εισοδήματος.
"Άρα, μην έχεις καμιά έγνοια. Οι γιατροί είναι επαναστάτες πριν από ' σένα"

Hasta la Victoria siempre. Καλεί τους γιατρούς που έχουν εισοδήματα πάνω από 1500 ευρώ τη ΜΕΡΑ (δηλαδή 35 με 40 χιλιάδες το ΜΗΝΑ), που αγοράζουν αυτοκίνητα αξίας 90 και εκατόν χιλιάδων ευρώ, που έχουν σπίτια ένα, ενάμιση και δύο εκατομμύρια ευρώ και δηλώνουν εισοδήματα 35 με 40 χιλιάδες ευρώ το ΧΡΟΝΟ, με σημαία τον… Τσε (!!!) να αντισταθούν…


Ωραία επανάσταση. Επανάσταση των πολυεκατομμυριούχων και των λογής λογής φαφλατάδων.


Γιατί άραγε δεν κάλεσε ΠΟΤΕ το λαό να αντισταθεί σε πολλά άλλα σοβαρότερα και ακριβότερα χαράτσια; Γιατί δεν καλεί ας πούμε το λαό να αντισταθεί στα 70, τα 80 και τα 100 ευρώ της βίζιτας σε ένα γιατρό για μια απλή εξέταση μερικών λεπτών;
Γιατί δεν κάλεσε ΠΟΤΕ τους γιατρούς να σταματήσουν την φοροδιαφυγή των εκατομμυρίων κάθε χρόνο, που στο τέλος τέλος θα έλυναν πολλά οικονομικά προβλήματα και δεν θα υπήρχε η ανάγκη επιβολής ΦΠΑ σε τρόφιμα και φάρμακα; Παρά μόνο τους καλεί σε λαϊκή επανάσταση;

Την αισχροκέρδια των εταιρειών καπνικών προϊόντων για την αύξηση στο φόρο που ο ίδιος ψήφισε, γιατί δεν αντέδρασε; Επαναστάτες περιορσμένης ευθύνης!!!

Άρες μάρες, ή απλά, ότι κάτσει…
Κυριολεκτικά ότι να ΄ναι. Φτάνει να λέει κάτι...

Από που να ξεκινήσεις και που να τελειώσεις;

Τότε που
αποκάλεσε τον αείμνηστο Τάσσο Παπαδόπουλο, με το περιβόητο "πράκτορας των Αμερικανών", λίγους μήνες πριν αποφασίσει να τον στηρίξει με όλο εκείνο το αμέτρητο πάθος και λίγο καιρό πριν ο Πρόεδρος τον διώξει κακήν κακώς με όλη την πολιτική του επιτροπή από το Προεδρικό;

Ή την στήριξη Δημήτρη Χριστόφια και το μετέπειτα απαράμιλλο σθένος αντιπολίτευσης σε σημείο που τον αποκαλεί "
σουλτάνο της αποτυχίας και της ανικανότητας". Άσε που σε 2 χρόνια μπορεί να τον ξαναστηρίξει πάλι... Ζήτω η επανάσταση!

Hesta la Victoria (Μπέκαμ)! Καημένε Τσε…

2 σχόλια:

  1. Ένας γιατρός ή ένας επαναστάτης δικηγόρος που ζούν με τα αδήλωτα επιμένουν άμα θα κτίσουν το σπίτιν των εκατομυρίων να πληρώνουν τον αρχιτέκτονα τζιαι τους μαστόρους κασς μετρητά χωρίς απόδειξην. Τζιαι το ΦΠΑ έκπτωση. Οι επαναστάτες κλέβουν έτσι το κράτος δύο φορές.

    Για την προηγούμενην ανάρτηση, νομίζω πως αν δεν κατασταλάξετε σε μιαν καθαρήν τζιαι ξάστερην πολιτικήν για το κυπριακόν δεν μπορεί να γινείται κόμμα. Τζιαι αν κατασταλάξετε προς θεού μην δανειστείτε αυτήν που κρατά τους οικολόγους μακρυά που την πολιτικήν στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://hlithioagrino.blogspot.com/2010/12/blog-post_15.html


    Breaking the law, breaking the law!

    ΑπάντησηΔιαγραφή